zangeres uitvaart kerk ceremonie akoestisch gitaar

Werkwijze

U kunt mij elke dag tussen 10:00 en 22:00 uur bellen (en altijd mailen).
Een uitvaart is altijd kort dag en u moet van alles regelen. Een persoonlijke kennismaking schiet er vaak bij in, maar wilt u mij toch graag vooraf ontmoeten en live horen spelen? Dan kunnen we een afspraak maken voor een videogesprek, bijvoorbeeld met Skype.

Gaat u met mij in zee? Dan overleggen we telefonisch en per e-mail alle praktische afspraken omtrent het draaiboek, liedjeskeuze, etc.

Lees hieronder de overige informatie


"Zo prachtig klein maakte het zo groots!!! Heel erg bedankt namens onze hele familie. Ik hoop dat je nog veel mensen blij kan maken met je prachtige stem en je bescheiden verschijning." (P)


Overige informatie

  Microfoon nodig?
  In een klein gezelschap, of in een kleine kapel, is versterking niet persé nodig. In een grote zaal of kerk maak ik graag gebruik van de aanwezige microfoon: één microfoon op standaard is voldoende, de zaalversterking en de akoestiek van de ruimte doen de rest (zoals op de foto hierboven, tijdens een kerkelijke ceremonie). Dit zullen we vooraf bespreken.

  Op de dag zelf ben ik ruim op tijd aanwezig om mijn spullen klaar te zetten en het draaiboek nog even door te nemen met de voorganger of uitvaartleider. 

  Achtergrondmuziek tijdens inloop
  Voorafgaand aan de ceremonie kan ik (als u dat wilt) een aantal liedjes instrumentaal en/of gezongen spelen, tijdens het binnenlopen van de gasten. Dit zit bij de prijs inbegrepen.

  Duo bezetting
  Ik kan op verzoek een tweede muzikante meenemen voor een tweede zangstem, en indien gewenst instrumentale muziek op alt/sopraan blokfluit. Dat laatste is, behalve in een kerk of kapel, ook erg mooi bij een ceremonie buiten.

  Verzoeknummer
  Een verzoeknummer behoort ook tot de mogelijkheden, als jullie favoriete liedje niet in de repertoirelijst staat. Hierover vind u meer informatie op de repertoire pagina.

  Wilt u ook graag zélf een lied zingen?

  Dan kan ik u op gitaar of ukulele begeleiden als u zelf geen begeleiding heeft. Lees meer op de repertoire pagina.

  Info vooraf
  Vaak komt een overlijden niet helemaal onverwacht. Of misschien bent u aan het nadenken over de invulling van uw eígen uitvaart. Wilt u op voorhand alvast meer informatie, ook dán kunt u contact met mij opnemen.

  Andere mogelijkheden
  Naast muziek tijdens een uitvaart, kan ik ook live muziek verzorgen bij aanverwante gelegenheden als LichtjesDag, een lezing of presentatie, een herdenking of een open dag van uw uitvaartcentrum.

  Heeft u nog een andere vraag?
  Neem gerust contact op!

  Liseth Horsten
  Cotton Rose

© Copyright 2021 Liseth Horsten, Cotton Rose Uitvaartzangeres

(Achtergrond)foto buiten met schapen: door Diana Kors, uitvaartfotograaf, tijdens een herdenkingsceremonie bij Natuurbegraafplaats De Utrecht, te Esbeek, Brabant. (Achtergrond)foto kerkelijke ceremonie: Onbekend. Overige foto's: Liseth Horsten, Diane Cotteleer, Floor Stoop, Onbekend.

Cotton Rose Uitvaartmuziek is een initiatief van zangeres-gitariste en muziekdocent Liseth Horsten te Tilburg, Noord-Brabant. Solo zangeres of akoestisch duo. Repertoire: pop, country en folk, easy-listening en evergreens, kerkmuziek en gospel. Sfeervolle akoestische/unplugged live muziek tijdens begrafenis, crematie of condoleance. In kerk of uitvaartcentrum, of andere uitvaartlocaties.

Page was started with Mobirise