natuurbegraafplaats Utrecht Esbeek Lage Mierde Brabant gitaar groene uitvaartlocatie

Contact

U kunt mij op elke dag van de week bellen tussen 10:00 en 22:00 uur. Bij geen gehoor: stuur ajb een e-mail, met de datum en plaats van de uitvaart: ik neem zo snel als ik kan contact met u op.

Liseth Horsten
Cotton Rose
T: 06 1071 4328

(NB. aquisitie t.b.v. advertentiemogelijkheden wordt niet op prijs gesteld)


"Het was een bijzondere avond waar jouw optreden naadloos aansloot bij de rituelen en de woorden. Het paste allemaal, zo werd het een mooi geheel en dat voelden de mensen. Ik kreeg veel complimenten voor jouw zang en muziek." (Eclips Uitvaart, herdenkingsdienst)


Mobirise akoestisch duo ceremonie muziek live uitvaartmuziek gitaar zangeres

Tarieven

Voor een ceremonie vraag ik 345,- Euro (incl). D.w.z. alle liedjes tijdens de ceremonie, plus eventuele (instrumentale of gezongen) livemuziek vooraf, tijdens de inloop van de gasten.

U betaalt een (bescheiden) meerprijs voor een verzoeknummer, reiskosten buiten Tilburg, duo bezetting, of voor livemuziek tijdens een andere gelegenheid waar meerdere sets gespeeld worden. U krijgt een duidelijke prijsopgave op maat, zonder verrassingen achteraf.

Cotton Rose Uitvaartmuziek (sinds 2009) is een project van muzikant en muziekdocent Liseth Horsten te Tilburg, Brabant. Boekingen door heel Nederland - m.n. werkzaam in Midden- en Zuid-Nederland - en Vlaanderen.
KvK: 17253482
Opleiding: o.a. Rockacademie Tilburg (HBO - Bachelor of Music), 1999 - 2004.

Liseth's persoonlijke website, over haar eigen singer-songwriter muziek en muzieklessen, vind u hier:
www.lisethhorsten.nl

Uitvaart links

© Copyright 2021 Liseth Horsten, Cotton Rose Uitvaartzangeres

(Achtergrond)foto buiten met schapen: door Diana Kors, uitvaartfotograaf, tijdens een herdenkingsceremonie bij Natuurbegraafplaats De Utrecht, te Esbeek, Brabant. (Achtergrond)foto kerkelijke ceremonie: Onbekend. Overige foto's: Liseth Horsten, Diane Cotteleer, Floor Stoop, Onbekend.

Cotton Rose Uitvaartmuziek is een initiatief van zangeres-gitariste en muziekdocent Liseth Horsten te Tilburg, Noord-Brabant. Solo zangeres of akoestisch duo. Repertoire: pop, country en folk, easy-listening en evergreens, kerkmuziek en gospel. Sfeervolle akoestische/unplugged live muziek tijdens begrafenis, crematie of condoleance. In kerk of uitvaartcentrum, of andere uitvaartlocaties.

Designed with Mobirise website maker